Hava Durumu

Bursa'da MEB onaylı masaj kursu yeniden başlıyor

Bursa'da masaj sektöründe sadece kalifiye ve sertifikalı personelin çalışması amacıyla dönemsel kurslar açan firma, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı kursunu 27 Aralık'ta bir kez daha başlatıyor. Sadece 10 kişilik kontenjanı bulunan kursu başarıyla tamamlayanlar uzman olmaya da hak kazanacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2019 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2019 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da MEB onaylı masaj kursu yeniden başlıyor

Bursa'da MEB onaylı masaj eğitim sertifikası veren firma yeni dönem kurslarını 27 Aralık'ta başlatıyor.

Sektöre kalifiye personel kazandırılması amacıyla düzenli aralıklarla bu kursları açtıklarını belirten firma ortağı Gülin Çifçi, 10 kişilik kontenjan ile sınırladıkları kursu tamamlayanların uzman belgesi alma hakkını elde ettiklerini vurguladı.

Masaj sektörünün yeniden canlandırılması için sadece kalifiye personelin bu alanda çalıştırılması gerektiğini vurgulayan Gülin Çifçi; "Sektörün ciddi bir denetim mekanizmasına sahip olması gerekiyor. Aynı zamanda gerçek anlamda bu işin eğitimini almış ve kendisini geliştirmiş personellerin istihdam edilmesine özen gösterilmeli. Doğru masaj uygulaması, insan sağlığı için son derece faydalıdır. Kurslarımızda bu işin uzmanlarından eğitim almak ve mesleğin doğrularını öğrenmek mümkün. Kursu bitiren arkadaşlarımız Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalarını alacaklar. Uzman olmak ve sektörde aranılan personel olmak isteyen herkesi kısıtlı kontenjanlarımızdan faydalanmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.