Hava Durumu

Bursa'da minik öğrencilerden 'İşaret Dili ile Sosyal Mesafe Kuralları'' kamu spotu

Bursa'da öğrenciler ''Keyifli Okul Atölyem'' eTwinning Projesi kapsamında hazırladıkları kamu spotuyla ne kadar duyarlı olduklarını gösterdiler. Minik öğrenciler hazırladıkları kamu spotunda sosyal mesafe kurallarını işaret diliyle anlattılar.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2021 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2021 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da minik öğrencilerden 'İşaret Dili ile Sosyal Mesafe Kuralları'' kamu spotu

Bursa'da minik öğrenciler 'İşaret Dili ile Sosyal Mesafe Kuralları'' konusunda kamu spotu hazırladı. eTwinning Projesi ''Keyifli Okul Atölyem'' kapsamında hazırlanan kamu spotunda görev alan Yıldırım ve İnegöllü öğrenciler, sosyal mesafe kurallarını işaret diliyle anlattılar. ''Keyifli Okul Atölyem '' kapsamında öğrencilerin 'İşaret Dili ile Sosyal Mesafe Kuralları'' kamu spotu çekimleri, Yıldırım ve İnegöl İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri ile Yıldırım ve İnegöl Belediyelerinin iş birliğinde gerçekleştirildi. Projede Yıldırım'dan Maltepe Anaokulu ile Ahmet Hamdi Tanpınar ve Akıncıtürk İhsan Dikmen İlkokulları yer alırken; İnegöl'den ise İnegöl İlkokulu bulunuyor.

Öğrenciler tarafından hazırlanan kamu spotlarına Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğünün http://bursa.meb.gov.tr adresli web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

Minik Öğrenciler 'Keyifli Okul Atölyem' Projesi İle Geleceğe Hazırlanıyor

Keyifli Okul Atölyem eTwinning Projesi kapsamında 32 il, 142 ortak ve Azerbaycan'dan katılan okullar da dâhil, yaklaşık 3 bin ilkokul öğrencisi, çeşitli sanat atölyelerinde Kodlama, Drama, Müzik, Zeka Oyunları, Taş Boyama, İngilizce Atölyesi, Beden Perküsyon, Temassız Oyunlar, Pandomim gibi faaliyetlerle geleceğe hazırlanıyor.

"Keyifli Okul Atölyem" eTwinning projesi, birçok değerler dizisini içerisinde barındıran disiplinler arası modelleme yöntemlerinin kullanılacağını göstermek, anlaşılır kılmak, örnek teşkil etmek, sınırları belli olan ön bulguları harekete geçirmek gibi paradigmaları bireylerin ilgi yetenek ve el becerileriyle sentezleyen bir öğrenme alanının oluşturulması planlanıyor. Böylece öğrencilere 2023 Eğitim Vizyonu ışığında çağın gerektirdiği becerilere sahip, bilime meraklı, analitik düşünebilen ve problem çözme becerisi gelişmiş, ahlaklı ve duyarlı bireyler yetiştirmek hedefleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.