Hava Durumu

Bursa'da muhtardan ilginç çıkış!

Bursa'nın Karacabey ilçesi Saadet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uzer, sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Muhtar son paylaşımında Roman vatandaşların zulme uğradığını iddia etti. Uzer, Türkiye'de Roman Partisi kurulması gerektiğini savundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2020 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2020 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da muhtardan ilginç çıkış!

Bursa'da mahalle muhtarından ilginç bir çıkış geldi.

Karacabey ilçesi Saadet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uzer Roman vatandaşların zulme uğradığını savundu.

"Türkiye'de artık Roman Partisi kurulma zamanı gelmedi mi? Bu zulümler nasıl önlenecek" ifadelerini kullanan Uzer'in geçmişte de Ak Parti'de siyaset yapmak için Cumhurbaşkanına seslendiği paylaşımlar yaptığı dikkatlerden kaçmadı.

Saadet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uzer, 4 yıl sonra yapılacak seçimlerde belediye başkanlığına şimdiden aday olduğunu da duyurmuştu.

Uzer sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Değerli Karacabeyliler bize verdiğiniz yardımlar ve destekler Belediye Başkanlığı dönemimizde sizlere kapı kapı hizmet ederek geri dönecektir. Sizler her zaman, en iyiye layık insanlarsınız. Sizler belediyeye gelmeyeceksiniz. Bizler sizin her zaman ayağınıza hizmet için geleceğiz. Ben namus ve şeref sözü veriyorum. Karacabey aşığı olarak, nasip olursa başkanlık koltuğuna oturduğumda maaşımın sadece asgari ücrete denk gelen kısmını alacağım. Diğer bölümlerini fakir, yoksul ve ihtiyaçlı ailelere dağıtacağım. İş ve aş imkanı sağlayarak tüm Karacabey halkımızın yanında olacağım. İşin olmadığı yerde, aş olmaz. Aşın olmadığı yerde, eş de olmaz, yuva da kurulmaz. Benim belediye başkanlığımda, herkesin tenceresi kaynayacak. Herkesin evine bir abiniz, bir kardeşiniz olarak misafir olacağım. Hiçbir zaman gurur ve kibir sahibi olmayacağım. Hazırlayacağım birçok projeyle Karacabey'den Yeniköy'e kadar tüm esnafımıza, Karacabey'in her yerine özenle hizmet edeceğim. Seçimlere 4 yıl kalması beni ilgilendirmiyor. Ben vatandaşlara hizmetimin doğrultusunda her zaman hizmette ettim ve etmeye devam edeceğim. Bugüne kadar hizmetlerimizi vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde yaptık. Bugünden sonra da böyle yapacağız. Sizin beni sevdiğinizi biliyorum. Ben de Karacabey'imi ve sizleri çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.