Hava Durumu

Bursa'da muhtarın iyilik hareketi çoğalarak büyüyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Şükrü Çavuş Mahallesi Muhtarı Şeref Şaş ve ekibinin başlattığı iyilik hareketi, ihtiyaç sahiplerine umut oldu. Koronavirüs salgını sürecinde zor günler geçiren vatandaşların öcülüğünde giderek büyüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2020 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2020 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da muhtarın iyilik hareketi çoğalarak büyüyor

Bir barakanın içinde yaşayan 5 kişilik ailenin yardım çağrılarını dikkate alan Şükrüçavuş Mahallesi Muhtarı Şeref Şaş, kendilerine Güçlü Kadın Derneği ile kömür ve gıda, Kızılay Mudanya Şubesinden giysi desteği sağladı, hayırseverlerin devreye girmesiyle kuzine soba ve yakacak teslim etti. Kurdukları derme çatma barakada günlerdir soğukta yaşayan aile, mutlu olduklarını ileterek, yardım isteklerine kayıtsız kalmayan muhtar ve hayırseverlere teşekkür etti. Şeref Şaş çuvallanan tahta parçalarını bizzat kamyonete yükledi.

Şeref Şaş, "Şükrü Çavuş Muhtarlığı olarak başta mahalle sakinlerimizden yardıma ihtiyaç duyanlar başta olmak üzere meselelere çözüm üretmeye canla başla gayret ediyoruz. Dünya genelinde can kayıplarına sebebiyet veren, sosyal ve ekonomik hayatımızı olumsuz etkileyen covid-19 salgın döneminde birbirimize yardımcı olmak bir insanlık görevi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.