Hava Durumu

Bursa'da nefes kesen uyuşturucu operasyonu

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde piyasa değeri 10 bin lira civarında olan metamfetamin ele geçirilirken, olayla alakalı 3 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2017 23:22
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2017 23:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da nefes kesen uyuşturucu operasyonu

Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, film sahnelerini aratmayan bir operasyon gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre, ilçede uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 3 şahıs teknik ve fiziki takibe alındı. Otomobil ve motosiklet ile ilçe dışına çıkan şahısları adım adım takip eden ekipler, 3 zanlıyı Uluabat bölgesine kadar izledi. Zanlıların burada piyasa değeri 10 bin lira civarı olan metamfetamini aldıklarını ve ilçeye doğru hareket ettiklerini gören emniyet ekipleri, kısa bir süre daha takibi sürdürdükten sonra otomobili kıskaca alarak durdurdu. Otomobilde bulunan 2 kişiyi gözaltına alan ekipler, diğer yandan motosikletle kaçan zanlıyı da takip etti.

Motosikletin kontrolünü kaybederek düşen zanlı, yaya olarak kaçmaya çalışırken çalılık alanda ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Zanlı, elindeki poşette bulunan uyuşturucuyu çalılıklara sakladı. Çalılık alanda arama yapan ekipler, uyuşturucuyu kısa sürede buldu. Gözaltına alınan İbrahim B., Ahmet Ü. ve Özay A. çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.