Hava Durumu

Bursa'da öfkeli eski eş bıçakla dehşet saçtı

Bursa’da 3 yıldır ayrı yaşadığı eski eşinin evine barışmak için giden şahıs, kadını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Daha sonra Demirtaş Viyadüğü'ne çıkarak intihar etmek isteyen şahsı, polis ekipleri ikna ederek gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2013 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2013 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da öfkeli eski eş bıçakla dehşet saçtı

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi’nde meydana geldi. Bursa’da, eski eşini bıçakladıktan sonra köprüye çıkarak intihar etmeye kalkışan bir kişi, polis tarafından ikna edilerek kanlar içinde karakola getirildi. Şerafettin A. (38), sabah saatlerinde 3 yıl önce boşandığı ve 2 çocuğunun annesi olan Naciye D’nin (37) evine gitti. Şerafettin A., eşine tekrar barışmak istediğini ifade etti. Kadının barışmak istememesi üzerine Şerafettin A., eski eşi ile tartışmaya başladı. Daha sonra mutfaktan ekmek bıçağını alan zanlı, eski karısını boğazından, kasığından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Şahsı üzeri kanlı evden çıkarken gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı kadını Çekirge Devlet Hastanesi’ne götürdü. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.



İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Cinayet dedektifleri, olay yerinden kaçan zanlının peşine düştü. Daha sonra bir şahsın Demirtaş Viyadüğü’nde intihar etmek istediği bilgisini alan ekipler, olay yerine gitti. Daha sonra ekipler, şahsın bıçaklama olayına karışan Şerafettin A., olduğunu tespit etti. Kendisini viyadükten aşağı atmak isteyen zanlıyı polis ekipleri ikna ederek, gözaltına aldı. Kanlar içindeki elbiseleri ile Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne getirilen zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.
Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.