Hava Durumu

Bursa'da öfkeli eski eş bıçakla dehşet saçtı

Bursa'da 38 yaşındaki Umut A., 7 ay önce boşandığı eski eşi 33 yaşındaki Elif Heyder'i üç yerinden bıçakladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2014 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2014 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da öfkeli eski eş bıçakla dehşet saçtı

Bursa'da 38 yaşındaki Umut A., 7 ay önce boşandığı eski eşi 33 yaşındaki Elif Heyder'i üç yerinden bıçakladı. Yaralı kadını daha sonra hastanenin acil servisine bırakıp kaçan A., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Uludağ'da kış sezonunda bazı yayın kuruluşlarına fotoğraf çeken Umut A., 2 çocuğunun annesi olan boşandığı eşi Elif Heyder ile bir arkadaşlarının doğum gününde karşılaştı. İddiaya göre doğum günü kutlamasından sonra Umut A., otomobiline aldığı eski eşi Elif Heyder'le kıskançlık yüzünden tartıştı. Aralarında kavga çıkınca otomobili durduran A., 3 bıçak darbesiyle yaraladığı Elif Heyder'i, Yüksek İhtisas Hastanesi'nin Acil Servisi'ne bırakıp kaçtı. Umut A., ardından da eski eşi Heyder'in yakınlarını arayıp, kardeşlerine sahip çıkmasını istedi.

Aldığı bıçak darbeleriyle kalbi, akciğeri ve kolundan yaralanan Elif Heyder'in ameliyat ameliyat edilirken, Umut A. da polis tarafından sabaha karşı akrabalarının evinde yakalanıp gözaltına alındı. Doktorlar Elif Heyder'in hayatı tehlikesinin sürdüğünü söyledi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.