Hava Durumu

Bursa'da öğrenci ve öğretmenlerden sağlık çalışanlarına tatlı ikramı

Bursa'da İnegöl Hacı Sevim Yıldız-4 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, ev ve okulda yaptıkları tatlıları sağlık çalışanlarına ikram etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2020 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2020 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da öğrenci ve öğretmenlerden sağlık çalışanlarına tatlı ikramı

Bursa'da İnegöl Hacı Sevim Yıldız-4 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı öğretmen ve öğrencileri, koronavirüs sürecinde önemli rol oynayan sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla tatlı yapmaya karar verdi. Öğretmenler okulda, öğrenciler ise evlerinde çeşitli tatlılar yaptı. Tatlı yapış aşamalarını cep telefonu kamerasıyla kayıt alan öğrenciler, evlerinde yaptıkları tatlıları okula gönderdi.

Toplamda 320 adet tatlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ve Okul Müdürü Bülent Yıldız tarafından İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen'e verildi. Hastane yönetimi ise öğrencilerin ve öğretmenlerin yaptıkları tatlıları, sağlık çalışanlarına ikram etti. Başhekim Göçmen, okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür etti.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRDİK"

Açıklama yapan Okul Müdürü Mesleki Bülent Yıldız, "Yaklaşık olarak 10 aydır tüm insanlık olarak yoğun bir savaş verdiğimiz Covid-19 salgını sürecinden geçiyoruz. Bu savaşta cansiperane çalışan sağlık çalışanlarımıza minnet borcumuzu ifade edecek kelimeler bulmakta güçlük çekiyoruz. Bu savaşın en ön cephesinde savaşan, onlar insanüstü bir çaba ile canlarımızı kurtarmaya çalışan savaşçılar. Verdiğimiz her kayıpla derinden üzülüyor, kurtarılan her birey için yürekten seviniyoruz. Ve biliyoruz ki, canımız emin ellerde. Biliyoruz ki, bir can daha kaybetmemek için son ana kadar mücadele ediyorlar. Milli Eğitim Bakanlığı Meslek Liseleri Öğretmen ve Öğrencileri, dezenfektan, maske, önlük gibi korucuyu ekipmanlarla salgının başından itibaren son derece hızlı bir şekilde sürece destek vermişlerdir. Okulumuzun Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenleri ve öğrencileri olarak İnegöl Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarına yanlarında olduğumuzu hissettirmek, manevi olarak destek vermek istedik. Öğretmenlerimizin hijyen kurallarına uyarak hazırladıkları tatlılar ile bir nebze de olsa yüzlerini güldürmek istedik. İnegöl Devlet Hastanesi'nde akşam nöbetinde olan 300 sağlık çalışanı için 'Yanınızdayız' demenin bir yolu oldu bizim için" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.