Hava Durumu

Bursa'da "Olgun Gençler"in konseri hayran bıraktı

Nilüfer Belediyesi'nin Altınşehir Mahallesi'ndeki Olgun Gençlik Merkezi bünyesinde kurulan Türk Müziği Korosu, Uğur Mumcu Sahnesi'nde konser verdi. Sevilen şarkıların ve türkülerin seslendirildiği ''Bahar Konseri"nde koristler, sergiledikleri performansla kendilerine hayran bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2019 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2019 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da "Olgun Gençler"in konseri hayran bıraktı

Nilüfer Belediyesi Olgun Gençlik Merkezi'nin Türk Müziği Korosu ikinci konserini Uğur Mumcu Sahnesi'nde verdi. Şef Süveyda Çolakoğlu yönetiminde, 55 yaş üzerindeki 65 kişiden oluşan koro, Türk Sanat Müziği ve Tük Halk Müziği'nden 25 eseri seslendirdi. Bir yıl gibi kısa bir süre içinde bir araya gelerek düzenli çalışmalarıyla Bursa'nın en özel müzik topluluklarından biri haline gelen koro, ikinci konserinde de müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı. Gecede, koro üyelerinden Rezzan Tuğut, Ümran Dindar, Müzgan Çelikçi, Kenan Sönmezay, Meral Daylan, Perihan Terim, Bahri Sultan, Özgül Akbaş, Nurzen ve Aliş İper çifti ile Mustafa Vatansever solo parçalar seslendirdi. Koro üyelerinden 78 yaşındaki Leyla Erdenözer ve 80 yaşındaki Ayşe Gökçen de performaslarıyla izleyicilerin beğeni ve sempatisini kazanarak büyük alkış aldı.

Seyircilerin de coşkuyla eşlik ettiği Atabarı Türküsü ile tamamlanan konser sonunda sahneye çıkan Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Murat Yıldırım, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem adına Şef Süveyda Çolakoğlu ve koro üyelerini tebrik etti.

Bugüne kadar bin 100 kişinin üye kaydı yaptırdığı Olgun Gençlik Merkezi'nde müzik çalışmalarının yanı sıra, el sanatları, dil eğitimleri, seminerler gibi 16 farklı branşta faaliyetin yürütüldüğünü hatırlatan Yıldırım, "Yeni dönemde de bütün Nilüferliler'in kendilerine yer bulabileceği sosyal ve kültürel çalışma alanlarını arttırarak hizmetimizi sürdüreceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.