Hava Durumu

Bursa'da oto yedek parça dükkanında büyük yangın!

Bursa'da otomobil yedek parça ve hurdaların bulunduğu geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, yaklaşık 1.5 saat süren çalışmanın altından kontrol altına alındı. Zaman zaman patlamaların yaşandığı ve dumanların gökyüzünü kapladığı yangın, drone ile havadan görüntülendi. Yangında çeşitli markalara ait yaklaşık 50 adet hurda araç ve çok sayıda ikinci el araç parçası küle döndü. Yangından etkilenen 3 iş yerinde ise yaklaşık 1 milyon lira tutarında zarar meydana geldiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2021 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da oto yedek parça dükkanında büyük yangın!

Yangın, merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi Yeni Yalova Caddesi'nde otomobil yedek parça ve hurdaların bulunduğu bir geri dönüşüm tesisinde meydana geldi.

Yükselen dumanın kentin büyük bölümünden görülebildiği olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler, yangına farklı noktalardan müdahale etti. Zaman zaman patlamaların yaşandığı yangın sebebiyle İstanbul-Bursa yolu trafiğe kapatıldı.

Öte yandan meraklı vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlamasına aldırış etmeden yangını film izler gibi izledi. Polis ekipleri, vatandaşları evlerine gitmeleri konusunda tekrar tekrar ikaz etti.

İtfaiye ekiplerinin 1 buçuk saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınan yangında çeşitli markalara ait yaklaşık 50 adet hurda araç ve çok sayıda ikinci el araç parçası küle döndü.

İŞTE BÜYÜK YANGINDAN TÜM FOTOĞRAFLAR...

Yangından etkilenen 3 iş yerinde ise yaklaşık 1 milyon lira tutarında zarar meydana geldiği öğrenildi. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

İş yerinde büyük çapta hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

ŞEHRİN BİRÇOK KESİMİNDEN DUMANLAR GÖRÜLDÜ

İstanbul-Bursa Yolu üzerinde bulunan iş yerinin araç hurdalığında patlama sesi ve ardından yangın meydana meydana geldi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, alevler ise Bursa'nın pek çok yerinden görüldü.

Gökyüzü kara dumanlarla kaplanırken, yangın esnasında İstanbul-Bursa Yolu Caddesi, trafiğe kapatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.