Hava Durumu

Bursa'da otobüsteki yolcuya şiddet kullanan şoföre uzaklaştırma!

Bursa'da özel halk otobüsünde şoförle yolcu arasındaki tartışmanın, çocukların otobüste çekirdek yemesinden dolayı çıktığı ortaya çıktı. Tartışmaya şiddet kullanarak müdahale eden otobüs şoförü görevden uzaklaştırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da otobüsteki yolcuya şiddet kullanan şoföre uzaklaştırma!

Bursa'da özel halk otobüsünde yaşanan gerginliğin sebebinin çocukların çekirdek yemesi olduğu ortaya çıktı. Otobüs içerisinde çekirdek yiyen çocuklara tepki gösteren bir yolcunun, çocukları otobüsten çıkartmak istemesinin ardından başka bir yolcunun tepki gösterdiği, yaşanan gerginlik üzerine otobüs şoförünün de olaya müdahil olduğu öğrenildi.

Olayın ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Bugün bazı sosyal medya mecraları ve basın yayın organlarında 'Özel halk otobüsünde ayağı çamurlu olduğu iddiasıyla otobüsten indirilen çocuk' şeklinde kamuoyuna yansıyan konu tamamı ile yanlış aksettirilmiştir. Konu, iki gencin özel halk otobüsünde çekirdek kabuklarını yere atmasından kaynaklanmış, yolcuların kendi aralarındaki tartışmaya otobüs şoförünün de müdahalesiyle istenmeyen boyuta uzanmıştır. Ancak şoförün olaya müdahale tarzını asla tasvip etmiyoruz. Şiddetin hiçbir türüne asla taviz veremeyeceğiz için otobüs şoförü görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Olay güvenlik kameralarına yansıdı

Otobüsün içinde bulunan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 2 çocuğun otobüsün içerisinde çekirdek yedikleri ve bir vatandaşın da çocuklara tepki göstererek otobüsten dışarı çıkarmaya çalıştığı görülüyor. Çocukları otobüsten çıkartmaya çalışan yolcuya başka bir yolcunun tepki göstermesiyle ikili arasında gerginlik yaşandığı ve daha sonra otobüs şoförünün de olaya müdahil olarak diğer yolcuyla tartıştığı görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.