Hava Durumu

Bursa'da otomobili suyun içinde kaldı, taşkın fabrika duvarlarına dayandı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Öte yandan ilçe merkezindeki Bedre Köprüsü altından geçen Malik Abbud (40) idaresindeki otomobil, yolun yanındaki derenin taşması sonucu suyun içinde kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2021 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2021 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da otomobili suyun içinde kaldı, taşkın fabrika duvarlarına dayandı!

İlçeye bağlı kırsal Kulaca, Edebey, Süle ve Cerrah mahallelerinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı dereler taştı, tarım arazileri su altında kaldı.

Cerrah Mahallesi'ndeki arazi yolunda bulunan ve dere suyunun yükselmesiyle bir bölümü çöken köprü Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince onarıldı.

İlçe merkezindeki Bedre Köprüsü altından geçen Malik Abbud (40) idaresindeki 16 MN 298 plakalı otomobil, yolun yanındaki derenin taşması sonucu suyun içinde kaldı.

Sürücü kendi imkanlarıyla aracın içinden çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobili halatla çekerek bulunduğu yerden kurtardı.

Belediye ekipleri, yağış nedeniyle su birikintisi oluşan cadde ve sokaklarda çalışmalarını sürdürüyor.

KALBURT DERESİ TAŞTI, SULAR FABRİKA DUVARINA DAYANDI

Bursa'da, dün akşamdan beri etkili olan şiddetli yağmurun etkisi, sabaha karşı arttı. İnegöl ilçesindeki Cerrah ve Çeltikçi derelerinin ardından Kalburt Deresi de taştı.

Taşkın suları, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaların duvarına kadar dayandı. Yetkililer, mahalleliyi uyararak, dikkatli olmalarını istedi. İnegöl'de sağanak, aralıklarla sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.