Hava Durumu

Bursa'da Panayır sokakları yenilendi

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ndeki sokakların asfaltlanması için çalışma başlattı. Bölgedeki üç sokakta yürütülen çalışmalar kapsamında 920 ton asfalt kullanıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2020 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2020 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da  Panayır sokakları yenilendi

İlçedeki asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ndeki sokakları asfaltlayarak bölge ulaşımına kalite katıyor. İlçede bozuk yol bırakmamak adına birçok cadde ve sokakta yenileme, bakım ve onarım çalışmaları yürüten belediye ekipleri, Panayır Mahallesi'nde yer alan Pırıltı, Defne ve isimsiz sokaklara sıcak asfalt serimi döktü. Sokakların bozulan zemini, asfaltlama öncesinde freze makinesi ile kazındı. Kazım işlemleri tamamlanan sokakların yenilenmesi için 920 ton asfalt kullanıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ulaşım konusuna büyük önem verdiklerini belirterek, "İlçe genelinde eskimiş ve bozuk yol bırakmamak için ekiplerimiz yoğun bir çalışma yürütüyor. Vatandaşlarımızın daha güzel şartlarda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçemizdeki mevcut ve yeni yapılan yolların asfaltlanmasını gerçekleştirerek, ulaşımı daha kaliteli hale getireceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.