Hava Durumu

Bursa'da pandemiye dikkat çeken anlamlı proje: Oyuncak ayılar... (ÖZEL HABER)

Bursa'da kafe sahibi iki kardeş, korona virüs önlemlerine dikkat çekmek için oturma alanlarındaki sandalyelere oyuncak ayılar koyarak dikkat çekti. Böylece kafeye gelen müşterilerinin masaya oturmalarını da engellemiş olan kafe sahibi kardeşler bir müddet sonra oyuncak ayıları çocuk esirgemedeki çocuklara hediye etmek istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2020 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2020 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da pandemiye dikkat çeken anlamlı proje: Oyuncak ayılar... (ÖZEL HABER)

Haber: Merve ÖZDEMİR

Bursa Özlüce'de Monte Coffee&Chocolate işletme sahibi iki kardeş görenleri dönüp bir kez daha baktıran ve yüzleri gülümseten bir projeye imzalarını attı.

Kafe sahibi Neşe Kaya ve kardeşi Harun Nergis pandemi kurallarına dikkat çekmek ve gelen müşterilerin sandalyelere oturmaması için boş kalması gereken sandalyelere oyuncak ayıcıklar koydu.

"Gülümseterek görsel bir uyarıda bulunmak istedik"

Bu sevimli farkındalık projesinin fikir aşaması ve vermek istedikleri mesajı anlatan kafe sahibi Neşe Kaya çevreden de olumlu tepkiler geldiğini ve mutlu olduklarını ifade etti.

Kaya, "Tüm Dünya ve ülkemiz olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte bizler de yüzleri gülümsetmek için ne yapabiliriz diye düşündük. Müşterilerimizin yüzünde bir gülümseme olsun isterken çocuklarımızı da unutmadık ve onları da mutlu etmek istedik ve tabiî ki görsel bir uyarı olsun istedik. Biliyorsunuz ki pandemi döneminde kafeler kapandı.Bizlerde misafirlerimizi ağırlayamıyoruz. Gel al servisimizde gelen müşterilerimizden de çok güzel yorumlar aldık ve bu bizi mutlu etti. Kimisi alışverişe gelirken gördü kimisi yoldan geçerken, fotograf çektirmek isteyen, ayıları sevmek için gelen çok kişi oldu.Tabi ki dileğimiz biran önce bu süreci atlatmak ve bu ayıların yerine artık misafirlerimizi ağırlarız." diye anlattı.

"Pandemi sonrası ayılar çocuklara hediye edilecek"

Projenin ikinci ayağını anlatan Harun Nergis'de pandemi bittikten sonra bu sevimli ayılar ile ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek istediklerini söyledi.Nergis, "Çocuk demek umut demektir. Biz de geleceğimize umutla bakıyoruz. Pandemi sürecini atlattığımızda buradaki ayılarımızı da çocuk esirgeme kurumuna ve ihtiyacı olan çocuklara hediye etmek istiyoruz.Bu projemiz de bir basamak olsun devamında da daha güzel projelere imza atarız umarım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.