Hava Durumu

Bursa'da polise silahlı saldırı

Bursa'da 25 gün önce, borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle kavga ettiği nedeniyle bir kişiyi öldürdüğü, bir kişiyi ağır yaraladığı iddiasıyla aranan 35 yaşındaki Birol Hacıoğlu kendisini gözaltına almak isteyen bir polis memurunu tabancayla ayağından vurdu. Kurşunu biten Hacıoğlu gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da polise silahlı saldırı
Merkez Osmangazi İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde ağabeyi ile birlikte oto galericiliği yapan 36 yaşındaki Serdar Aktaş, iddiaya göre borç- alacak anlaşmazlığı yaşadığı Birol Hacıoğlu ile tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Serdar Aktaş tabancayla vurularak öldürülürken, arkadaşı Ömer Demir ise ağır yaralandı. 

Olayla ilgili Adem Terzi tutuklanırken kaçan Birol Hacıoğlu Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından aranmaya başladı. Polis Birol Hacıoğlu’nun dün akşam Osmangazi İlçesi Gaziakdemir Mahallesi’nde bulunan bir çocuk parkında buluşacağını tespit etti. Çevrede önlem alan polis ekiplerini gören Birol Hacıoğlu yanında bulunan ruhsatsız iki tabanca ile polislere ateş etmeye başladı.

Bir polis memuru ayağından yaralanırken mermisi biten Birol Hacıoğlu ekipler tarafından gözaltına alındı. Birol Hacıoğlu ile buluşmaya gelen H.T., H.Y. ve S.S.’nin yapılan üst aramalarında, 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulaması tamamlanan Birol Hacıoğlu 'Adam öldürme, ruhsatsız tabanca bulundurma, polise mukavemet ve yaralama', arkadaşları H.T., H.Y. ve S.S. 'ruhsatsız tabanca bulundurmak' suçlarından Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.