Hava Durumu

Bursa'da polisle çatışmıştı! Böyle yakalandı

Bursa'da polis merkezine gelerek 'Üzerimde bomba var yaklaşmayın' diyerek bağıran ve silahlı çatışma sonrası kaçan saldırgan yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2017 07:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2017 07:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da polisle çatışmıştı! Böyle yakalandı

Buras'yı ayağa kaldıran olay, Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi'nde bulunan Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezi'nde (Uludağ Karakolu) meydana geldi.

İFTAR YAPAN POLİSLERİN YANINA GELDİ

Saat 21.00 sıralarında polis merkezi bahçesinde iftar yapan polislerin yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, iddiaya göre "Ben Mevlana türbesine gitmek istiyorum, bana yardımcı olurmusunuz" diye sordu. Polisler, "Mevlana Türbesi Konya'da. Buraya çok uzak, oruçluysan gel beraber iftar yapalım" diyerek masalarına davet etti.

RASTGELE ATEŞ AÇTI

Ancak bu sırada belinden tabancasını çıkaran şüpheli kişi rastgele ateş açmaya başladı. Yere yatarak gizlenen polislerde saldırgana karşılık verdi.

"ÜZERİMDE BOMBA VAR YAKLAŞMAYIN"

Bu sırada üzerinde bomba bulunduğunu belirterek polisleri yanına yaklaştırmayan şüpheli bahçeden çıkarak polis merkezinin önüne park ettiği ve üzerinde Türk Bayrağı olduğu görülen kamyonetle polis merkezi önünden hızla uzaklaştı. Açılan ateş sonucu polis merkezi ve çevrede bulunan işyerlerinin camlarına kurşunlar isabet etti.

Olayın ardından polis müdürleri polis merkezine gelerek olay hakkında bilgi aldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi kaçan zanlıyı bulabilmek için araştırma başlattı.

ZANLI YAKALANDI

İftar vakti hareketli anlar yaşanmasına neden olan zanlının, beyaz kapalı kasa kamyonetle kaçan Ramazan Ö. olduğu belirlendi. Polis merkezine 2 kilometre uzaklıktaki Veysel Karani Mahallesi'nde bulunan Hurdacılar Sitesi'nde yakayı ele veren Ramazan Ö.'nün akli dengesinin bozuk olduğu belirlendi.

Olay anında polislerin tabancayla ateş ettiğini söylediği Ramazan Ö. gözaltına alınırken, üzerinde ve araçta tabanca bulunamazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.