Hava Durumu

Bursa'da 'PTT, CHP kartlarını çöpe attı' iddiası ortalığı karıştırdı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde CHP’den belediye başkan aday adayı olan Denizhan Sezgin, geçen ramazan bayramında PTT aracılığıyla partililere gönderdiği özel zarflı tebrik kartlarının dağıtılmayıp çöpe atıldığını iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2013 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2013 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 'PTT, CHP kartlarını çöpe attı' iddiası ortalığı karıştırdı

Denizhan Sezgin, çalıların arasına atılmış olarak bulunan tebrik kartlarını fotoğrafladı. Çoğunluğu Güzelyalı Mahallesi’ne ait olan PTT damgalı onlarca zarfı Top Tepesi mevkiinde çalılıklara atılmış halde bulan Sezgin, durumu Mudanya Cumhuriyet Savcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdikten sonra sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Sezgin, PTT damgalı onlarca zarfın çöplerin arasına atılmasına tepki gösterdi. Zarfların sadece kendisine ait bayram tebriklerinden ibaret olmadığını belirten Sezgin, aralarında yine aynı bölgeye ait şahısların Telekom faturaları ile özel bankaların ekstrelerine ilişkin zarflarla başka kurum zarflarının da bulunduğunu söyledi. Söz konusu olayın dağıtım yapan kurum için gerçekten araştırılması ve üzerinde durulması gereken bir husus olduğunu ifade eden Sezgin, “Ülkemizde özelleştirilen kritik kurumlarda görevli taşeron dağıtım elemanlarının nasıl çalıştıkları ve kimlere hizmet ettikleri bu vesileyle ortaya çıkmıştır. Bundan sonra halk bu kurumlara ne kadar güven duyar ayrı bir soru işaretidir” dedi.

Yaşanan olayla ilgili kendilerinin dışındaki kişi ve kurumların da bu konuda yapacakları teşebbüsün önemli olduğunu söyleyen Denizhan Sezgin, bayram tebrikleri kendilerine ulaşmayan partililerden özür diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.