Hava Durumu

Bursa'da Ramazan denetimi

Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet göstere fırınlar başta olmak üzere gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerini denetledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2017 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2017 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Ramazan denetimi

İlçe genelinde devam eden kontrollerin olumlu geçtiği ve vatandaşların gönülleri rahat bir şekilde alışveriş yapabileceklerinin altı çizilirken, denetimlerde çalışan personelin tırnaklarından iş önlüğüne, bir kaza durumunda olması gereken yangın tüpü ve ecza dolabına kadar farklı alanlarda incelemeler yapıldı. Yapılan denetimlerde, ilçedeki fırınlarda ciddi bir sorun tespit edilmezken, bazı iş yerlerinde eksikliklerin giderilmesi konusunda yazılı ikazda bulunuldu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yaptığı açıklama ile insan sağlığının önemine dikkat çekerek, "Vatandaşlarımızın Ramazan ayı boyunca sağlıklı ekmek ve pide tüketebilmesi için fırın denetimlerine devam edeceğiz. Temiz ve hijyen kurallarına uygun ortamda üretilen ekmeği tüketmek her vatandaşın hakkıdır. Belediye olarak bunu sağlamak için gereken önlemleri alıyoruz. Zaten bu uygulamamız yıl boyu sürüyor. Ancak Ramazan ayında fırın ve gıda üretimi yapan diğer işletmeler önceliğimiz arasında yer alıyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.