Hava Durumu

Bursa'da Saadet Partisi'ne büyük şok

Genel seçimlere sayılı günler kala, partilerde dengeler değişiyor. Bursa’nın Gürsu ilçesinde Saadet Partili bir grup, AK Parti’ye geçti.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2015 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Saadet Partisi'ne büyük şok
Kutbettin Cantav öncülüğünde 105 kişilik bir grup AK Parti saflarına iltihak etti. AK Parti Gürsu ilçe teşkilatındaki törende konuşan Cantav, “Biz artık Adalet ve Kalkınma Partisi’nin birer neferiyiz. İlçe başkanımızın emrindeyiz. Bu andan itibaren yeni Türkiye vizyonumuz için candan, yürekten çalışacağız” dedi.

Partilerine her geçen gün teveccühün artarak devam ettiğini belirten AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, “Biz AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Çünkü biz herkesi ve her kesimi kucaklayan Türkiye’deki tek partiyiz. Barışı isteyen, birlik ve beraberliği isteyen, memleketimizin kalkınmasını isteyen her vatandaşımızın tercihi AK Parti’den yana” diye konuştu.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ise, “Partimiz 2002 yılında kurulduğundaki çizgisi ne ise bugün de aynı çizgide devam ediyor. Gerek altyapı, üstyapı, sağlık, eğitim, ulaşım ve en önemlisi de insana yapılan yatırımlar partimizi bugünlere taşıdı. Çünkü bu halka hizmeti ancak bu kadrolar yapar. Bizim partimizin kuruluş felsefesinde makam, şan, şöhret değil, halka hizmet vardır. AK Parti halkın ta kendisidir” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.