Hava Durumu

Bursa'da sabah saatlerinde karla bulutların dansı drone ile görüntülendi

Şehir merkezinde sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışıyla beraber yeşil Bursa beyaza büründü. O anlar drone ile görüntülenirken, ortaya kartpostallık manzaralar çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2021 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2021 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sabah saatlerinde karla bulutların dansı drone ile görüntülendi

Bursa'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı sonucu şehir merkezi beyaza bürünürken, tarihî Tophane Saat Kulesi hoş bir görünüm aldı.

Uludağ'ın eteklerinde yer alan mahalleler ise kar yağışı sonucu kartpostallık görüntülerin oluşmasını sağladı. Bursa'nın yeşilini beyaza çeviren kar yağışı drone ile havadan görüntülendi.

Bursa'da hafta sonu da etkili olması beklenen yoğun kar yağışı sebebiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları'na ait ekipler herhangi bir olumsuzluğa müsaade etmemek için teyakkuzda bekliyor.


Kestel'de kartpostallık görüntüler

Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Kestel'de oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı.

Yoğun kar yağışının ardından Bursa'da kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Kestel ilçesi Derekızık, Saitabat ve Alaçam Mahalleleri'nde, kar yağışı sebebiyle oluşan tablo gibi görüntüler, hem havadan hem de karadan görüntülendi. Kar yağışını ve eşsiz manzarayı bulan vatandaşlar ise bu anları fotoğraflayarak anı ölümsüzleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.