Hava Durumu

Bursa'da sadece makyaj belediyeciliği yapılıyor

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Kadir Koçdemir vatandaşlara "Mübarek üç ayların Receb'i gelmeden, Bursa ve Ankara'daki Recepleri göndererek hizmet cemrelerinin önündeki engelleri kaldırın" diye seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2014 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2014 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sadece makyaj belediyeciliği yapılıyor

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Kadir Koçdemir, Genel Sekreter İsmet Büyükataman  ve İl Başkanı Hasan Toktaş, Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Süreyya Balkış'ın seçim iletişim merkezinin açılışına katıldı.

İşsizlik, tarımın bitme noktasına gelmesiyle  ilçenin cazibesini yitirmediğini savunan  Koçdemir, " Yıllar önce 25 bin nüfuslu bir ilçe olarak planlan Mustafakemalpaşa'ya aradan geçen yıllara ve nüfusunun üçe katlanmasına rağmen bir çivi bile çakılmadı. İlçenin altyapı sorunu yıllardır devam ediyor. İnsanlar iş bulamadıkları için buradan kaçıyor. Çiftçi tarlasını, hayvanını bırakarak göç ediyor" dedi.

OCAKLAR YENİDEN TÜTECEK

Mustafakemalpaşa'nın yaşadığı sorunların çözümü için gözle görülür bir adım atılmadığını ve sadece makyaj belediyeciliği yapıldığını iddia eden  Koçdemir, yeni Büyükşehir Yasası'nın ilçelerin kaderini belirlediğini vurgulayarak, 31 Mart'ta, Bursa'nın merkezindeki Altıparmak caddesi ne ise Mustafakemalpaşa'daki Balıkesir Caddesi de aynısı olacak. Bu güne kadar kaderine terk edilen, unutulan ilçelerimize  tek tek hizmet cemresi düşecek, ocaklar yeniden tütecek, tarlalar yeniden yeşerecek. İnsanlar geçim sıkıntısı yüzünden doğdukları büyüdükleri evlerini ocaklarını terk etmeyecek. Bunun için siz Mustafakemalpaşalılar'a önemli bir görev düşüyor. Mübarek üç aylar başlamadan, Bursa'daki ve Ankara'daki Recepleri göndererek, hizmet cemrelerinin önündeki engelleri kaldırın" diye konuştu.

ÜLKENİN KADERİ OYLANACAK

30 Mart'ta yapılacak seçimlerde sadece yerel yöneticilerin belirlenmeyeceğini, milletin kaderinin oylanacağını söyleyen Büyükataman da, Mustafakemalpaşalıları ülkenin geleceğine sahip çıkmaya çağırdı. Mustafakemalpaşa'nın 40 yıldır 2 caddeye mahkûm edildiğini belirten MHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Süreyya Balkış ise " 40 yıldır alamadığınız hakkınızı almak için bu sefer MHP'yi seçin" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.