Hava Durumu

Bursa'da sağlığa smaç attılar

Bursa'da basketbol dünyasında ismi sosyal sorumluluk projeleriyle de duyulan Megrelspor, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bursa Kanserle Savaş Derneği ile birlikte, 'Sağlığa Smaç' sloganı ile tedavisi devam eden ya da kontrol sürecinde olan çocuklar ve ailelerinin katıldığı basketbol organizasyonuna imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2020 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2020 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sağlığa smaç attılar

Megrelspor'un altyapı basketbol oyuncuları ile antrenman yapan minik yüreklere, her biri eski basketbolcu olan Megrelspor yönetim kurulu üyeleri koçluk yaptı.

Antrenman sonunda, mangal ziyafeti de sunuldu. Megrelspor Başkanı Mete Megrel, "Rahmetli dedemin kuruluşunda önemli pay sahibi olduğu Bursa Kanserle Savaş Derneği ile birlikte çocuklarımıza basketbolu sevdirmek ve onlara moral vermek çok özel bir duygu. Dünyayı güzel yürekli insanlar kurtaracak" diye konuştu. Bursa Kanserle Savaş Derneği Ümit Ecemiş de "Megrelspor'un değerli yönetimine destekleri için teşekkür ederiz. Biz, arkamızdaki bu desteklerle güçleniyoruz. Bu zorlu mücadele yolunda umudun bitmediğine bir kere daha inandık, çocuklarımızın mutluluğu bizleri yüreklendiriyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.