Hava Durumu

Bursa'da sahil işgaline müdahale!

Mudanya Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sahilleri izinsiz işgal ederek yaya yolunu kapatan işyeri sahipleri ve seyyar satıcılara müdahale etti. Sahil işgaline izin vermeyeceklerinin altını çizen Başkan Türkyılmaz, denetimlerin yaz boyunca artarak devam edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2019 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2019 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sahil işgaline müdahale!

Mudanya Belediyesive Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,Mudanya ve Güzelyalı sahillerinde işgallere müdahale etti.

Sahil yolunu işgal eden işyerleri veseyyar satıcılarile sahilleri izinsiz kapatarakşezlong kiralayanların malzemelerine el konuldu. Yaz aylarında özellikle haftasonları nüfus yoğunluğu yaşayan Mudanya'da esnaf işgali nedeniyle kullanılamaz hale gelen sahil şeridi, yaya kullanımına açıldı. Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine sahillerdeki denetimlerini artıran Mudanya Belediyesi Zabıta Ekipleri, yaz boyunca denetimlerini sürdürecek. Mudanya'ya gelen misafirler ile Mudanyalıların yaz aylarını daha huzurlu bir ortamda geçirebilmesi için sahil işgaline izin vermeyeceklerinin altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, denetimlerin yaz sezonu boyunca artarak devam edeceğini ifade etti.

Halkın sağlığını ve esnafın haklarını korumak adına çalışmaların ve denetimlerin devam ettiğini belirten Türkyılmaz, "Halkımızdan gelen istek ve şikayetleri ekiplerimiz yerinde inceleyerek gerekli işlemleri gerçekleştiriyor. Sahilleri izinsiz olarak işgal eden esnafın daha duyarlı davranmalarını ve ekiplerimize yardımcı olmalarını diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.