Hava Durumu

Bursa'da saniye saniye hırsızlık! İçeriden sadece...

Bursa'da kaldırım taşıyla cam kapısını kırdığı iş yerine giren hırsız, içeriden sadece bali ve poşet alarak kayıplara karıştı. O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da saniye saniye hırsızlık! İçeriden sadece...

İlker TÜRKER'in haberi...

Akıl almaz olay, Bursa'nın Yıldırım İlçesi Yavuz Selim Mahalesi 11 Eylül Bulvarı üzerinde dün gece meydana geldi. Konfeksiyon makineleri ve yedek paraçaları satışı yapan bir iş yerine giren hırsız, içeriden sadece bir kutu bali ve poşet alarak kayıplara karıştı.

SANİYE SANİYE HIRSIZLIK

Kimliği henüz belirlenemeyen şüphelinin, kaldırım taşını söküp, iş yerinin cam kapısını kırma anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, madde bağımlısı olduğu anlaşılan şahıs, kaldırım taşıyla, iş yerinin kapısını dakikalarca kırmaya uğraşıyor, Kapıyı kırmayı başaran bağımlı genç, içeri girip sadece bali ve poşet alıp iş yerinden saniyeler içerisinde çıkıp uzaklaşıyor.

BİR İNSAN BU DURUMA NASIL DÜŞER

Hırsızlık olayını haber alan iş yeri sahibi Yusuf Mercan ise görüntüleri inceledikten sonra şaşkınlığını gizleyemedi. Mercan, " Giden cama mala üzülmedim. İnsan nasıl bu duruma düşebilir. Nasıl bu kadar bağımlı olup da bunu yapacak kadar gözünü karartabilir" diye konuştu.

SÜREKLİ GELİP BALİ İSTİYORMUŞ

İş yeri sahibi Mercan, şahsı tandıklarını ancak ismini bilmediklerini belirterek, "Sürekli bölgedeki dükkanlara gelip bali isteyen bir kişi. biz bali satışı yapmadığımızı söylüyorduk. Ancak bazı çalışanlarımız tanmadıkları için bir kaç kez bali satışı yapmışlar. O da görüntülerde de görüldüğü gibi, balinin yerini biliyor. Eliyle koymuş gibi alıp çıkıyor." dedi.

Polis, olay yerindeki incelemesinin ardından kimliğini belirlemeye çalıştığı şahsın peşine düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.