Hava Durumu

Bursa'da seçim çalışmaları CHP adaylarını zayıflattı

BURSA’da, 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçime yoğun bir tempo ile hazırlanan CHP milletvekili adayları, zorunlu olarak diyete giriyor. Toplam 18 milletvekili adayından 11'i yoğun tempo nedeniyle kilo verirken, iki kadın milletvekili adayı iki beden küçüldü. Milletvekili adaylarından Erkan Aydın ise yaptığı ziyaretler sonucu 2 kilo aldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2015 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2015 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da seçim çalışmaları CHP adaylarını zayıflattı
CHP'nin Bursa Milletvekili adayları 7 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerin hazırlıklarını günde 18 saat çalışarak sürdürüyor. Ön seçim çalışması ve sonrasındaki yoğun tempo, milletvekillerinde kilo kaybına neden oldu. Toplam 18 milletvekili adayından 11'i kilo kaybetti.

\"\"

En fazla kiloyu ise 2'nci sırada yer alan Tıp Doktoru Ceyhun İrgil verdi. 12 kilogram zayıflayarak 95 kilodan 83 kiloya inen Dr. İrgil’in yanı sıra, kadın milletvekili adaylarından 1'nci sıradaki Prof. Dr. Lale Krabıyık ile 5'nci sırada bulunan Nurhayat Altaca Kayışoğlu iki beden küçüldü.

\"\"

Ancak iki kadın aday kaç bedenden kaç bedene indiklerini açıklamadı.

KİLO ALAN DA VAR 

Yaptıkları ziyaret nedeniyle günde iki kez kahvaltı, üç öğle yemeği ve iki akşam yemeği yemek zorunda kaldığını söyleyen Erkan Aydın ile düzensiz beslenmeden yakınan Ayşe Şahin ise kilo aldılar.

\"\"

Milletvekili aday listesinde yer alan Gürhan Akdoğan kilo almadıklarını belirtirken, iki milletvekili ise tartılmadıkları için son kilolarını bilmediklerini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.