Hava Durumu

Bursa'da servisçilerden darbe girişimine konvoylu tepki

Bursa’da, servis şoförleri, 100 araçlık konvoy oluşturarak, 15 Temmuz’daki darbe girişimi ve terör olaylarına tepki gösterdi. Servis şoförlerine, Bursalılarda araçlarıyla korna çalarak destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da servisçilerden darbe girişimine konvoylu tepki
Merkez Osmangazi ilçesi Botanik Parkı’nda öğle saatlerinde bir araya gelen Raslantı Fun Clup üyesi servis şoförleri, 100 araçlık konvoy oluşturarak, 15 Temmuz gecesi meydana gelen darbe girişimi ve terör olaylarına tepki gösterdi. 

İstiklal Marşı okuyan grup, daha sonra servis araçlarını Türk bayraklarıyla donatarak yollara çıktı. Slogan atan ve korna çalan servis şoförlerine, Bursalılar da araçları ile korna çalarak ve alkış tutarak destek verdi.



Türkiye'deki terör olayları ve darbe girişimine tepki için böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirten Rastlantı Fun Clup Başkanı Gökay Sığırtmaç, şöyle dedi:

"Buraya gelen ve bize destek olan tüm vatandaşlara ve servisçi arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yaşadığımız olumsuz olaylara tepki göstermek için servisçi arkadaşlarla toplanarak böyle bir organizasyon yaptık. Türk bayraklarımızı servis araçlarımıza asarak şehir turu yapacağız ve yaşanan olaylara tepkimizi belli edeceğiz."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.