Hava Durumu

Bursa'da sıcak hava etkisini sürdürüyor!

Meteoroloji'den hava durumuyla ilgili son tahminler geldi. Yapılan değerlendirmelere göre; hava sıcaklıklarının artarak mevsim normallerini üzerinde seyredeceği bildirilirken, bazi bölgeler için kuvvetli rüzgar ve yağış uyarı da yapıldı. Bugün öğleden sonra, özellikle Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması beklenen yağışlarla birlikte oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2019 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2019 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sıcak hava etkisini sürdürüyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Bursa'nın doğusu, Sakarya'nın güney kesimleri, Bilecik, Afyonkarahisar'ın kuzeyi, Uşak, Kütahya, Eskişehir ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarların genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km / saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

BURSA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Bursa'da hava bugün çoğunlukla parçalı bulutlu. En düşük sıcaklık 25, en yüksek sıcaklık ise 34 derece.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.