Hava Durumu

Bursa'da sıcaklık düşüyor, sağanak geliyor! (22 Temmuz 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 22 Temmuz 2021 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 28 derece olarak ölçülürken, sabah saatlerinden itibaren şehrin bazı kesimlerinde yer yer sağanak yağış geçişleri görülecek. Akşam saatlerine kadar yer yer etkili olacak olan yağışla birlikte yarın ise çok bulutlu bir hava tahmini yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2021 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2021 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sıcaklık düşüyor, sağanak geliyor! (22 Temmuz 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Kurban Bayramı'nın 3. gününde Bursa'da bunaltan hava sıcaklığında düşüş yaşanıyor.

Sabah saatlerinden itibaren şehir genelinde yer yer etkil olan sağanak yağışla birlikte hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 28 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık ise en yüksek 29 derece oluyor.

Günlerdir devam eden kavurucu sıcaklıklara 3-4 günlük bir ara verileceğini bildiren meteoroloji, özellikle Bursa'da bugün bölgesel olarak sağanak yağışların akşam saatlerine kadar görüleceğini bildirdi.

YARIN YAĞIŞ YOK, HAFTA SONU SAĞANAK ETKİLİ OLACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen bilgilere göre, Bursa'da hava sıcaklıkları hafta sonuna kadar 30 derecenin altında seyredecek ve sağanak yağış pazar gününe kadar yüzünü göstermeye devam edecek.

Yarın için (CUMA) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığının çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek 28 derece olması bekleniyor.

CUMARTESİ VE PAZAR günleri için ise sağanak yağışın Bursa genelinde yer yer etkili olacağını bildiren meteoroloji, termometrelerin ise 28-29 derece bandında seyredeceğini belirtti.

Hafta başından itibaren ise (PAZARTESİ) sağanak yağış şehri terk ederken, sıcaklıklar yeniden yükselişe geçerek 31 dereceye kadar tırmanıyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (22 TEMMUZ 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.