Hava Durumu

Bursa'da silahlı soygun dehşeti

Bursa’da kimliği belirlenemeyen 3 şahıs, soygun için girdikleri kuyumcuda dehşet saçtı. Soyguncular, alarm butonuna basan kuyumcu çalışanını vurup kaçtı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2013 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2013 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da silahlı soygun dehşeti

Foto Galeri için tıklayınız

Olay, Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki bir kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre, öğle saatlerinde kimliği belirlenemeyen 3 şahıs, araba ile yeni açıldığı öğrenilen bir kuyumcunun önüne geldi.

Şahıslardan biri aracın yanında beklerken, diğer iki adam kuyumcuya girdi. Elindeki silahı kuyumcuda çalışan A.T.G.’ye doğrultan bir şahıs, altınları çantaya koymasını istedi. Bir süre soygunculara direnen kuyumcu çalışanı, daha sonra panik butonuna bastı. Bu sırada henüz miktarı belirlenemeyen altınları çantasına koyan soyguncu, A.T.G.’ye iki el ateş ederek, beraberindeki 2 şahıs ile olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

OLAYIN ŞOKUNU ÜZERİNDEN ATAMADI

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıyı özel bir hastaneye sevk etti. Alarm üzerine kısa sürede olay yerine gelen emniyet güçleri ve olay yeri inceleme ekipleri parmak izi aldı. Kuyumcunun güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, eşkali verilen soyguncuları arıyor.

"BANA SİLAH DOĞRULTTU, O AN ÖLDÜĞÜMÜ ZANNETTİM"

Bu arada olayın gerçekleştiği anda kuyumcuda bulunan S.A. isimli bir müşteri dehşet anlarını anlattı. Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan S.A., "Yüzük almıştım, onu getirdim. Kataloğu vardı, bir şeyler alayım dedim. Çıkmaya yakın oldu. Önce bir kişi girdi, sonra diğeri girdi. Üçüncüyü görmedim bile. Çok fazla hatırlamıyorum. Hemen yere uzandım. Bana da silah doğrulttu. O an öldüğümü zannettim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.