Hava Durumu

Bursa'da siyaset ve iş dünyasını buluşturan nikah

BARSİAD Başkanı Arif Demirören'in kızı Dildade ile İç Mimar Ünsal Şeker, törenle dünyaevine girdi. Çiftin nikâhı, siyaset ve iş dünyasını buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2021 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2021 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da siyaset ve iş dünyasını buluşturan nikah

Barakfakih Sanayici ve İş Adamları Derneği (BARSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Arif Demirören'in kızı Dildade ile Ünsal Şeker, siyaset ve iş dünyasının da yoğun ilgi gösterdiği nikâh töreni ile dünya evine girdi.

NİKÂHI BAŞKAN DÜNDAR KIYDI

Pandemi önlemleri kapsamında gerekli tüm tedbirler alınarak sınırlı sayıda davetli ile Bursa'da gerçekleştirilen törende Uzman Psikolog Dildade Demirören ile İç Mimar Ünsal Şeker'in nikâhını kıyan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Dildade Demirören ile Ünsal Şeker'in nikâh akdini kıyarak mutluluklarına ortak olduk. Çiftimize Rabbim'den iki cihan saadeti diliyorum" dedi. Nikâh şahitliklerini İş İnsanı Hasan Sezeroğlu, Ersan Lojistik ve ER TV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan ile Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Marmara Bölge Birliği Başkanlıkları ve TESKOMB Genel Başkan Vekili Bahri Şarlı yaptı.

'ESKİ GÜNLERE DÖNMEK İSTİYORUZ'

BARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arif Demirören, tebrikleri kabul ederken "Hayatımızı altüst eden pandemi nedeniyle eskisi kadar geniş katılımlı olmasa da dostlarımızla düğünümüz vesilesiyle bir araya gelmiş olduk. Kızımız ve oğlumuzun ömür boyu mutlu olmalarını temenni ediyorum. Nikâhı kıyan Osmangazi Belediye Başkanı'mız Sayın Mustafa Dündar kıydı. Kendisine teşekkür ediyorum. Demirören ve Şeker ailelerini bu özel günlerinde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım pandemi krizini en kısa zamanda tamamen gündemimizden çıkarıp eski günlerimize tekrar dönebiliriz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.