Hava Durumu

Bursa'da sokak hayvanlarını tehdit eden belediye personeli için harekete geçildi!

Nilüfer Belediyesi'nde muhasebe personeli olan H.A.'nın sosyal medya hesabından "Sokak köpeklerini tek tek vuracağım" paylaşımı büyük tepki çekti. Şiddet içerikli paylaşımlarıyla dikkat çeken H.A. hakkında, belediye disiplin süreci başlattı. H.A.'nın daha önce de çeşitli disiplin suçları nedeniyle belediyeden atıldığı ancak mahkeme yoluyla tekrar geri döndüğü öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sokak hayvanlarını tehdit eden belediye personeli için harekete geçildi!

Nilüfer Belediyesi'nde muhasebe personeli olan H.A.'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar hayvanseverler tarafından büyük tepkiyle karşılandı. H.A.'nın ait olduğu iddia edilen sözler bu kadarı da pes dedirtti.

"BU MİKROPLARI TOPLAMAZSANIZ TEK TEK VURACAĞIM"

H.A.'nın, sosyal medya hesabından paylaştığı bir sokak köpeğinin fotoğrafının altına, "Az önce torunu okula götürüyordum. Okul kapısına 10 metre mesafede bu köpeği gördüm. Sabah sabah tüm ayarım kaçtı. Örnek belediyeme buradan sesleniyorum. Hasanağa'da sürüyle dolaşan bu mikropları toplamazsanız tek tek vuracağım ve Halk Evi önüne getirip atacağım. Sonra bana hayvan hakları deyip laf salatası yapmayın. Görevinizi yapın" diye yazdı.

"MÜBAREK GECE GEÇENE KADAR SÜRE VERİYORUM"

H.A., bununla da yetinmedi bu kez silah fotoğrafı paylaşıp altına da "Paylaştığım uyuz köpeği geberteceğim fakat yarın (Cuma) Kandil akşamı. Mübarek gece geçene kadar süre veriyorum. Hasanağ'da onlarca var olan bu ve buna benzer mikrop saçan kedi, köpek ne varsa cumartesi gününden itibaren tek tek temizleyerek, Halk Evi dedikleri Nilüfer Belediyesinin önüne atacağım" diye yazdı.

HAYVAN SEVERLER TEPKİ GÖSTERDİ

Belediye personeli H.A.'nın hayvanlara yönelik şiddet içeren paylaşımları sosyal medya da büyük tepki çekti.

NİLÜFER BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Nilüfer Belediyesi'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada söz konusu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi. Öte yandan şahıs hakkında belediyeden uzaklaştırma kararı verildi.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.