Hava Durumu

Bursa'da "Sosyal mesafeli" ziyaret

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Orhan Koç, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i makamında ziyaret etti. Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleşen ziyarette, Nilüfer'de alınan tedbirler görüşüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2020 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2020 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da "Sosyal mesafeli" ziyaret

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Şubat ayında atanan Orhan Koç, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i Halk Evi'ndeki makamında ziyaret etti. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcılarının da yer aldığı ziyarette koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe korundu.

Tokalaşmaların yapılmadığı ziyaretin gündeminde de dünyayı saran salgın vardı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Orhan Koç, salgınla mücadele konusunda iki kurumun dayanışma içinde mücadele edeceğini belirterek, en kısa zamanda bu sıkıntılı günlerden kurtulma temennisinde bulundular.

Nilüfer'de koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirleri paylaşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Kurumlar arası koodinasyon böyle dönemlerde daha önemli, bu bilinçle birlikte hareket ettiğimiz sürece halkımızın da desteği ile bu zorlu dönemi atlatacağımıza inanıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.