Hava Durumu

Bursa'da soyulan kuyumcu dehşet anlarını anlattı

Bursa’da 3 silahlı gaspçının karnından yaraladığı kuyumcu tedavi altına alındı. Kuyumcu A.T.G., "Herşey bir anda oldu bitti. Ne olduğunu anlayamadım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2013 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2013 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da soyulan kuyumcu dehşet anlarını anlattı

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki bir kuyumcuda meydana geldi. Öğle saatlerinde kimliği meçhul 3 şahıs, araba ile yeni açıldığı öğrenilen bir kuyumcunun önüne geldi. Şahıslardan biri aracın yanında beklerken, diğer iki adam kuyumcuya girdi. Elindeki silahı kuyumcuda çalışan A.T.G.’ye (42) doğrultan bir şahıs, altınları çantaya koymasını istedi. Bir süre soygunculara direnen kuyumcu çalışanı, daha sonra kasada bulunan 14 bin TL'yi şahısa verdi ve ardından panik butonuna bastı. Bu sırada 14 bin TL para ile 30 bin TL değerindeki altınları çantasına koyan soyguncu, A.T.G.’ye (42) iki el ateş ederek, beraberindeki 2 şahıs ile olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıyı özel bir hastaneye sevk etti. Alarm üzerine kısa sürede olay yerine gelen emniyet güçleri ve olay yeri inceleme ekipleri parmak izi aldı. Kuyumcunun güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, eşkali verilen soyguncuları arıyor.

Kaldırıldığı hastanede korku dolu anlarını anlatan kuyumcu A.T.G., "Her şey bir anda oldu. Ne olup bittiğini anlayamadım. Neler yaşandığını hatırlayamıyorum. Birden içeri girdiler. Tam hatırlayamıyorum, ama üzerlerinde maske yoktu. Ortalık bir anda karıştı. Alarmın ziline yanımdaki arkadaş bastı. Kurşun karnımdan girdi" şeklinde konuştu.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.