Hava Durumu

Bursa'da su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer İlçesi'nde 2 Ocak Perşembe günü su kesintisi uygulanacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2013 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2013 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da su kesintisi

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Nilüfer İlçesi, Konak ve Çamlıca mahalleleri, Gelincik, Gülen, Acem, Gülçimen, Aday, Bereket, Sümbül, Utku, Kır, Gelir ve Cephanelik sokaklar, Gizem Sokak'ın kuzeyi, Başkent Sokak'ın batısı, Belkız Sokak'ın güneyi, Konak Caddesi ve 75. Yıl Cumhuriyet Caddesi'nin doğusunda kalan bölgeler, Kültür Mahallesi, Tekgül Sokak ve Onurlu Sokak'ın doğusunda kalan bölge, Beşevler Mahallesi, Bilginler Caddesi'nin kuzeyi, Cenk Sokak, Güneş Caddesi ve Bulca Sokak'ın doğusu, Yıldırım Caddesi'nin güneyi ile Mertoğlu, Bilgin Sokak ve Çağlayan Sokak'ın batısında kalan bölgede ve civarında, 2 Ocak Perşembe günü, 08.00 ile 20.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.