Hava Durumu

Bursa'da taciz şokunda flaş gelişme! Şikayetçi olmayınca...

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde yolunu kaybeden Hollandığı turist 28 yaşındaki Jiska Nina Van Gerner'i yardım etmek için kullandığı motorsikletine alan ve daha sonra kendisine tacizde bulunduğu öne sürülen S.Ç., turistin şikayetci olmaması sonucu serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2015 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2015 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da taciz şokunda flaş gelişme! Şikayetçi olmayınca...
Bursa’dan Ankara’ya yürüyerek gitmek isteyen Jiska Nina Van Gerner'in, İnegöl Avarlar Kavşağı Mevkii'nde tali yola girmesi sonucu meydana geldi.

Yanlış yola giren Hollandalı turist, Akbaş Köyü'ne motorsikleti ile giden S.Ç.'den yardım istedi. Yardımcı olacağını söylediği genç kızı motorsikletin arkasına bindiren S.Ç., daha sonra Gerner'e hareket halindeki motorsikletinde iddiaya göre, elle tacizde bulundu. 

Bunun üzerine paniğe kapılan ve motorsikleten atlayan Jiska Nina Van Gerner yaralandı. S.C. kaçarken sol kolu kırılan Jiska Nina Van Gerner'in yardımına bu sırada yoldan geçen bir başka otomobilin sürücüsü yetişti. 112 Acil Servisi'ne haber verilmesi sonucu ilk müdahalesi olay yerinde yapılan genç turist daha sonra kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde sol kolu alçıya alındı.

Hollandalı turistin ifadesini tercüman aracılığı ile alan Jandarma, zanlı S.Ç.yi kısa sürede yakaladı. Hollandalı turistin kendisinden şikayetçi olmadığı şüpheli savcının talimatı ile adliyeye çıkartılmadan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.