Hava Durumu

Bursa'da tehlike arz eden metruk binalar yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, mahalle sakinlerinin talebi üzerine Soğanlı Mahallesi 1. Öztürk Sokak'ta yer alan ve tehlike arz eden iki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2021 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2021 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da tehlike arz eden metruk binalar yıkıldı!

Vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirilmesi ve sorunların hızlı çözümü için çalışan Osmangazi Belediyesi ekipleri, Soğanlı Mahallesi 1. Öztürk Sokak'ta yer alan iki metruk binayı yıktı. Can ve mal güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra madde bağımlılarının mesken tutması nedeniyle de mahallede yaşayan vatandaşları oldukça tedirgin eden metruk binalar, Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından durum tespiti yapılıp, yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından iş makinesi ile yıkıldı. Binaların yıkılması ile beraber mahallede yaşayan vatandaşlar da rahat nefes aldı.

Metruk binaların yıkılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, "Metruk binaların yıkılması yönündeki talebimize Osmangazi Belediyesi anında yanıt verdi. Çalışmalarından dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz. Metruk binaların önünden geçmeye korkar olmuştuk. Belediye ekiplerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Belediye ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yıkmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.