Hava Durumu

Bursa'da trafik kazaları Mobese'ye yansıdı

Bursa’da MOBESE kameralarına yansıyan görüntüler, trafik kazalarının göz göre göre meydana geldiğinin kanıtı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2012 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2012 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da trafik kazaları Mobese'ye yansıdı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi tarafından verilen görüntülerine ilginç kazalar yansıdı. Merkez Yıldırım ilçesi Özdilek Kavşağı’nda başka bir aracın geldiğini gören sürücü son anda direksiyonu kırarak karşısındaki araca çarpmaktan kurtuluyor. Yıldırım Belediyesi Yunusemre Spor Kompleksi’nin orada ise sola dönmeye çalışan bir minibüse arkasından gelen taksi çarptı. Yolu bir türlü paylaşamayan sürücülerin kaza yapması ise kameralara yansıdı. Polis Okulu Kavşağı’nda ise kırmızı ışıkta geçen siyah bir otomobile, kendilerine yeşil ışık yanan beyaz renkli otomobil çarptı. Orhaneli yolunda kırmızı ışıkta duran araçları son anda fark eden bir sürücü ise önündeki otomobile çarpmamak için kaldırıma çıkmayı tercih etti. Merkez Osmangazi ilçesi Esentepe Kavşağı’nda ise kırmızı ışık ihlali yapan bir sürücü yeşil ışıkta geçen minibüse çarptı.

Merkez Yıldırım ilçesi Gökdere Kavşağı’nda kavşağa giren bir sürücü ise önündeki otomobilin tamponunu kırdı. Heykel’de yoğun trafiğe rağmen yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye otomobil çarpması ise yine MOBESE tarafından kaydedildi. Millet lambalarda ise kırmızı ışıkta duran bir otomobile arkasından gelen ve duramayan başka bir otomobil çarptı. Yine Yıldırım ilçesi Özdilek Kavşağı’nda hızını alamayan bir kamyonet karşıdan gelen otomobile çarptı.

Altıparmak Merinos Kavşağı’nda sola dönüş yasağı olmasına rağmen inatla dönmeye çalışan minibüsle karşıdan gelen dolmuş sürücüsü birbirine girdi. Teknik Malzeme Kavşağı’nda hızını alamayan bir sürücü ise önündeki kamyona çarptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.