Hava Durumu

Bursa'da tüyler ürperten cinayet

Bursa’da, 34 yaşındaki Özkan Toprak, geçen yıl kendisini bıçakla yaralayan ve bir süre önce cezaevinden çıkan 32 yaşındaki Mehmet Kısabay’ı sokak ortasında av tüfeği ile öldürdü. Tüfeği bir elektrik diğerinin yanına bırakıp kaçan Toprak, polis tarafından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2013 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2013 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da tüyler ürperten cinayet

Olay, dün saat 23.30 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Küplüpınar Mahallesi Selvi Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Özkan Toprak geçtiğimiz yıl birlikte alkol alırken kendisini bıçaklayan Mehmet Kısabay ile sokakta karşılaştı.

Olay nedeniyle ikili arasında tartışma çıktı. Özkan Toprak, eve giderek av tüfeğini aldı ve Mehmet Kısabay'a ateş etti. Kafası ve göğsüne isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Kısabay, sağlık ekipleri gelene kadar yaşamını yitirdi. Tüfeği 20 metre uzaklıktaki bir elektrik direğinin dibine bırakıp kaçan şüpheli, bir akrabasının evinde yakalandı.

Bir süre önce cezeavinden çıktığı belirlenen Mehmet kısabay'ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Mehmet Kısabay'ın 36, Özkan Toprak'ın ise 6 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Cinayetle ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.