Hava Durumu

Bursa'da ücretsiz spor merkezleri açılıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce yaz aylarında 05-18 yaş gurubundaki çocuk-gençler için ‘İl Spor Merkezleri’ açılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2013 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2013 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da ücretsiz spor merkezleri açılıyor

Bursa'da toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla okulların tatilde bulunduğu yaz aylarında İl Spor Merkezleri’nin açılacağı bildirildi. Yapılan yazılı açıklamada, “Bu yıl il spor merkezlerinin ilimizde bütün spor dallarında açılması planlanmış olup, il spor merkezlerine kayıtlar, il müdürlüğümüz Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda, Çekirge Spor Salonu’nda, Mahmut Atalay Jimnastik Salonu’nda, Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda ve tüm ilçe müdürlüklerinde oluşturulan kayıt bürolarında yapılacaktır” denildi.

YÜZME DIŞINDA TÜM BRANŞLAR ÜCRETSİZ

Açıklamada ayrıca, “Bu yıl açılacak olan İl Spor Merkezi, ücretleri eğitim öğretim kurulunca değerlendirilmiş olup, 40 TL olan yüzme branşı dışında tüm branşların ücretsiz olmasına karar verilmiştir. İl Spor Merkezi çalışmaları müdürlüğümüz tesislerinde, okul salonlarında, belediyeye ait tesislerde yapılacaktır. İl Spor Merkezleri çalışmalarımız bu yıl 29 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 18:00’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak açılış töreni ile başlayacaktır. Kayıt yaptıranların bu törene katılması zorunludur” ifadeleri kullanıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.