Hava Durumu

Bursa'da üniversite öğrencisine büyük şok

Bursa'da Uludağ Üniversitesi Uluslararası ilişkiler Bölümü öğrencisi Enver Fatih Tıkır paket servisinde çalışmak için 24 ay taksitle aldığı motosikleti kimliği belirsiz 2 hırsız tarafından çalındı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2017 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2017 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da üniversite öğrencisine büyük şok

Merkez Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Koru Caddesi üzerinde bulunan bir öğrenci evinde kalan Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Enver Fatih Tıkır ailesine yük olmamak ve eğitim masraflarına destek olsun diye okuldan sonra paket servisi yapmaya başladı. Enver Fatih Tıkır bunun için harçlıklarından biriktirdiği parayla ilk taksitini ödediği 16 SFM 14 plakalı motosikletini 24 ay taksitle aldı. Bir müşterisine pizza götüren Enver Fatih Tıkır üzerini değiştirmek için evine geldi ve motosikleti aydınlatma direğinin yanına bırakıp evine çıktı. Yaklaşık 5 dakika içinde üzerine değiştirip aşağıya inen Enver Fatih Tıkır, motosikletinin yerinde olmadığını gördü.



Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Enver Fatih Tıkır, kimliği belirsiz 2 kişinin motosikleti düz kontak yapıp çalıştırarak 10 saniye içinde çaldığını görünce durumu polise bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Enver Fatih Tıkır "Hırsızlar benim motorumdan çok emeğimi çaldılar, ben onunla eğitim masraflarımı karşılayıp ailemi maddi olarak rahatlatmak için çalışıyordum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.