Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucu parası için girdiği işyerinde kameralara yakalandı

Bursa’da sahur vaktinde bir iş yerinden 82 ekran TV ve bir miktar bozuk para çaldığı öne sürülen zanlının, malzemeleri satarak uyuşturucu aldığı ortaya çıktı. Pastaneden çaldığı dev televizyonu kucağında taşıyan zanlı, güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2013 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2013 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da uyuşturucu parası için girdiği işyerinde kameralara yakalandı

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yıldırım ilçesi Kurtuluş Caddesi üzerindeki bir pastanede meydana geldi. Perşembe sabahı cadde üzerindeki pastanenin yanına gelen Hüseyin K. (20), etrafı kontrol ettikten sonra, sert bir cisimle kapıyı zorlayarak açtı. İş yerinin içindeki kasayı kurcalayan zanlı, içerisinde bulunan bozuk paraları aldı. Hüseyin K., daha sonra iş yerinin içerisindeki 82 ekran LCD TV’yi alarak uzaklaştı.

ZANLI TELEVİZYONLA KAMERADA

Zanlının kaçma anı ise, yan taraftaki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntüledi. İş yerine geldiğinde pastanesinin dağınık olduğunu gören dükkan sahibi durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi çalışması yaptı.

HIRSIZLIĞI UYUŞTURUCU ALABİLMEK İÇİN YAPMIŞ

Çevredeki güvenlik kameralarından yola çıkan Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri zanlıyı kısa sürede yakaladı. Bin 500 TL değerindeki televizyonu Beyazıt Mahallesi Kartal Sokak bir şahsa sattığı ve parayla "torbacı" diye tabir edilen kişilerden esrar aldığı öğrenildi. Daha önceden hırsızlık suçundan bir çok kaydı bulunan Hüseyin K., adliyeye sevk edildi. Ayrıca Hasan K.'nın emniyetten çıkışında televizyonu çaldığı gece giydiği elbiseleri ve parmak arası terlikleri ise dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.