Hava Durumu

Bursa'da yasağın ilk dakikalarında cezayı yedi!

İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın yayımladığı genelgeye göre, koronavirüs tedbirleri kapsamında Bursa'nın da arasında bulunduğu 15 kentte 48 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Kısıtlamanın başlamasıyla cadde ve sokaklar sessizliğe bürünürken, yasağın ilk dakikalarında dışarıda olan bir gence ise 3 bin 180 TL ceza yazıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2020 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2020 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yasağın ilk dakikalarında cezayı yedi!

İçişleri Bakanlığı'nca alınan karar ile Bursa'nın da arasında bulunduğu 15 kentte sokağa çıkma kısıtlaması saat 00.00'dan itibaren başladı. Bursa'nın, Kent ve Fomara Meydanı, Heykel Caddesi ve Acemler gibi önemli noktalarında polis ekipleri kontrol noktaları oluşturdu. Yasağa rağmen açık olan işletmelere uyarılarda bulunurken, araçlarıyla dışarıda olan vatandaşlara da cezai işlem uygulandı.

'ARKADAŞIMI ZİYARETE GİTTİM, SAATİN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMADIM'

İnegöl ilçesinde ise kısıtlama saatlerinde dışarıda olan Muhammed A. (21), polis ekiplerince durduruldu. Ekiplerin sokağa çıkma yasağının başladığını hatırlatıp, neden dışarıya çıktığını sorması üzerine Muhammed A., "Arkadaşımı ziyarete gittim, saatin nasıl geçtiğini anlamadım. Geç kaldım ama şimdi evime gidiyorum" dedi. Gence, kısıtlamayı ihlal ettiği gerekçesiyle 3 bin 180 TL ceza yazıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.