Hava Durumu

Bursa'da yaz bitti ancak çocukların su sevgisi bitmedi!

Bursa'da çocuklar yaz bitmesine rağmen parkta fıskiyenin altında sırılsıklam ıslanarak eğlendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2019 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2019 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yaz bitti ancak çocukların su sevgisi bitmedi!

Nilüfer ilçesindeki Ata Park'da su fışkırtan fıskiyelere gelen çocuklar, son bahar olmasına rağmen sıcak havanın keyfini çıkarttı. Çocuklar parkta fıskiyelerden akan suyun altında koşarak ıslandı. Suyun altına serinlemek için değil eğlenmek için girdiklerini belirten çocuklar, hasta olmaktan korkmadıklarını söyledi. Mevsim değişiklerinin yaşandığı bugünlerde suyun altında saatlerce ıslanan çocuklardan bazılarının kendini sulu eğlenceye fazla kaptırıp üşüdüğü görüldü.

Havayı güzel görünce kendilerini suyun altına attıklarını ifade eden öğrenciler "Sonbahar olmasına rağmen hava çok güzel. Biz de eğlenmek için su parkına geldik. Burada fıskiyelerin üstünden geçerek ıslanıyoruz. Biraz üşüsek de çok eğleniyoruz. Mevsimin son güzel havalarını değerlendiriyoruz" dedi.

Çocuklarını eğlendirmek için parka getirdiklerini belirten aileler, "Çocuklarımız buraya gelmeyi çok istedi, biz de onları kırmayarak getirdik. Burada ıslanarak eğleniyorlar. Islandıktan sonra üstlerini hemen değiştirip eve götüreceğiz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.