Hava Durumu

Bursa'da Yeniköy'ün sembolü akarsu, piknikçilerin yüzünü güldürdü

Bursa Karacabey'in yazlık tatil beldesi Yeniköy'de, yaz aylarında on binlerce insan tarafından kullanılan piknik alanın en önemli sembollerinden biri olan akarsu, yakın zamanda kanalarının tıkanması yüzünden akmıyordu. Karacabey Belediyesi ekipleri yaptıkları çalışma ile akarsuyu eski haline döndürmeyi başardı. Tatilciler, su sesi eşliğinde piknik yapacakları için son derece mutlu...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2020 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2020 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Yeniköy'ün sembolü akarsu, piknikçilerin yüzünü güldürdü

Karacabey Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz sunulan Yeniköy piknik alanı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Yeniköy'ün en gözde mekanları arasında yerini aldı.

Özellikle hafta sonları binlerce kişiyi ağırlayan piknik alanının en önemli sembollerinden biri olan akarsu, bu yıl kaynağından aşağı inen kanalların tıkanması nedeniyle az akmaya başlamıştı.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile harekete geçen Karacabey Belediyesi ekipleri, geçtiğimiz günlerde yaptıkları çalışma ile kanalları yeniden açarak suyun akışını normale döndürdü. Her yıl on binlerce yazlıkçının kullandığı piknik alanında suyun yeniden normale dönmesi, yazlıkçılar tarafından sevinçle karşılandı.

Vatandaşlar için ferah ortam

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, özellikle pandemi sonrası bu tarz açık alanların yoğun ilgi gördüğünü belirtirken, belediye olarak vatandaşların daha ferah ortamlarda, bu tür sosyal faaliyetlerini değerlendirebilmeleri için yeni alanlar oluşturduklarını kaydetti.

Başkan Özkan; Kurşunlu, Ihlamur Park, Longoz Park gibi ilave alanların da yapılan düzenleme çalışmaları ile daha pratik hale getirildiğinin altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.