Hava Durumu

Bursa'da Yeniköy yol genişletme çalışmaları sürüyor

Bursa Ak Parti Milletvekili Zafer Işık, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Fahrettin Uludağ, Meclis üyeleri ve Yeniköy Mahalle Muhtarı Hasan Akoğlu ile birlikte Orhangazi Yeniköy arasındaki 6km'lik yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek karayolları yetkililerinden bilgiler aldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2020 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2020 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Yeniköy yol genişletme çalışmaları sürüyor

Orhangazi'de uzun yıllardır yapımı beklenen ve bu yıl mart ayında ancak başlanabilen Yeniköy Yolu genişletme çalışması hızla devam ediyor.

Orhangazi-Yeniköy arasında Ortaköy kavşağından başlayıp mahalleye kadar sürecek olan genişletme çalışmalarında ekipler yoğun mesai sürdürüyor. Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ile birlikte yol çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Bekir Aydın "Orhangazi- Yeniköy mahallemiz arasındaki 6 km'lik yol genişletme çalışmalarımız yıllardır yapılmayı beklediğini ve kamulaştırmalarının tamamlanarak 10 Mart 2020 tarihinde ilk kepçeyi karayolları bölge müdürü ile beraber vurduklarını ifade etti. Yol genişletme çalışmaları son derece hızla devam ettiğini vurgulayan Bekir Aydın, pandemi süreci çalışmalara ara verilmişti. 1 Haziran normalleşme takviminden itibaren yol genişletme çalışmaları yeniden hız kazandı dedi. Aydın, bugün Bursa Milletvekilimiz Zafer Işık ile birlikte Yeniköy yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledik. Yol genişletme çalışmalarımızın bitmesinin hemen ardından asfalt atılarak hizmete sunacağız. Yeniköy mahallemizin en büyük sorununu ortadan kaldırmış olacağız" dedi.

Yol incelemelerinde bulunan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ise Orhangazi-Yeniköy arasında bulunan 6 km'lik yol genişletme çalışmalarını Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız ile birlikte yerinde inceleyerek karayolları yetkililerinden bilgiler aldık. Yol çalışmasını kısa süre içerisinde tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.