Hava Durumu

Bursa'da yoğun sis hayatı olumsuz etkiliyor!

Bursa'da dün akşam bastıran sis sabah saatlerinde de yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2019 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2019 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yoğun sis hayatı olumsuz etkiliyor!

Kentte görüş mesafesi yer yer 100 metrenin altına düşerken, şehir merkezi ve çevresinde etkili olan sis, zaman zaman ulaşımda aksamalara yol açtı. Görüş mesafesinin düşmesi sebebiyle sürücüler de trafikte zor anlar yaşarken, sürücüler farlarını açarak yollarına devam etti.
Meteorolojiden edinilen bilgiye göre, kentte en yüksek hava sıcaklığının 13, gece ise 2 derece olması tahmin edilirken, sisli havanın öğleden sonra kaybolması bekleniyor.

Yetkililer, sürücüleri takip mesafesini korumaları ve aşırı hızdan kaçınmaları konusunda uyardı.

İNEGÖL İKİ GÜNDÜR SİSLİ

Bursa İnegöl'de iki gündür etkili olan yoğun sis nedeniyle birçok yaralamalı ve maddi hasarlı kazalar yaşandı. İlçedeki sis her dakika artarak devam ediyor.

İnegöl'de dün başlayan sis ile birlikte fabrika bacalarından ve evlerden çıkan katı atık dumanıyla vatandaşlar nefes almakta zorluk yaşadı. Yoğun sis, her dakika artarak devam ederken, sis nedeniyle ilçe genelinde birçok yaralamalı ve maddi hasarlı kaza meydana geldi. Şehir merkezi başta olmak üzere birçok yerde görüş mesafesi düşerken, adeta göz gözü görmeyecek seviyeye geldi. Bursa-Ankara yolunda etkili olan sis, sürücülere de zor anlar yaşatırken, trafik ekipleri özellikle sisli havalarda sürücülerin yavaş ve kontrollü bir şekilde seyir etmeleri konusunda uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.