Hava Durumu

Bursa'da Zafer Bayramı kutlamasında Gangnam Style sürprizi

Bursa'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. 'Dünya Kültürleri İstanbul'da Buluşuyor' etkinliği kapsamında Güney Kore'nin Gyeongsangbuk-Do Eyaleti'nden Bursa'ya gelen konuklar, geçen yıl popüler olan Gangnam Style dansı ile kutlamaya gelenleri coşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2013 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2013 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Zafer Bayramı kutlamasında Gangnam Style sürprizi

Zafer Bayramı'nın 91'inci yıl dönümü Bursa'da da coşku ile kutlandı. Sabah 09.00'da Atatürk Anıtı'na Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'nin çelenk sunumunun ardından Heykel'de kutlamalar yapıldı.

\"\"

Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı  Recep Altepe, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık'ın halkı selamlamasının ardından Hava Okulu Öğretmeni Yüzbaşı Şamil Şan, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

\"\"


Şiirlerin okunmasının ardından halk oyunları gösterileri yapıldı. Törene ayrıca  Gyeongsangbuk-Do Eyaleti'nden gelen konuklar da renk kattı. Güney Koreli Ekip, geçen yıl PSY'nin çıkardığı Gangnam Style şarkısıyla dans etti. Törene katılanlar tarafından da büyük beğeni toplayan ekip, alkışlandı.

\"\"

Kılıç kalkan ekibinin gösterilerinin ardından tören geçişi ile kutlamalar sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.