Hava Durumu

Bursa'da zehir taciri kadından şok sözler!

Bursa'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan kadın zanlı, kendisini görüntüleyen habercilere, güle oynaya, "By, biz tatile gidiyoruz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 20:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 20:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da zehir taciri kadından şok sözler!

Bursa'da Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda, S.Ş. ve M.Ş., isimli şahıslar Osmangazi ilçesindeki evlerinde yakalandı. Evde yapılan aramada 113,36 gram esrar, 4,65 gram estetik uyuşturucu maddesi ve 3 adet ruhsatsız tabanca ve tabancça yapımında kullanılan demir testere, zımpara, sprey ve boya ele geçirildi.

YILDIRIM'DA BİR OPERASYON DAHA...

Öte yandan, Yıldırım İlçesi'nde de operasyon düzenleyen ekipler, V.Ö ve M.Y. isimli şahıslar "Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak" suçundan yakalandı. Şahısların üzerinden bir miktar sentetik uyuşturucu madde çıktı. Bu şahıslara uyuşturucu maddeyi sattığı tespit edilen N.A. isimli zehir taciri de düzenlenen operasyonla yakalandı. Şahsın evinde yapılan aramalarda zula olarak kullanığı bölmede 57,65 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

GÜLE OYNAYA ADLİYEYE

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan iki kadın şüpheli, kendilerinig örnütüleyen habercilere, "Byy biz gidiyoruz. Canımız sıkıldı tatile gidiyoruz" demesi dikkat çekti.

Adliyeye sevk edilen kadın şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.