Hava Durumu

Bursa'da zehir tacirleri uyuşturucuyu klozete saklamışlar...

Bursa'da uyuşturucu tacirlerinin klozete sakladığı uyuşturucu maddeleri jandarma narkotik köpeği Kan buldu. Baskının yapıldığı evde yaşayan aile fertleri gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2019 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2019 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da zehir tacirleri uyuşturucuyu klozete saklamışlar...

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Jandarma komutanlığı ekipleri uyuşturucu satışı yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapıkları istihbari çalışmalar neticesinde Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesinde ikamet eden A.K. isimli şahsın ev ve müştemilatında piyasaya sürülmek üzere hazır halde kubar esrar ve skunk diye tabir edilen uyuşturucu madde bulundurduğu ve satışını yaptığını tespit etti.

Savcılıktan alınan arama kararının ardından A.K. isimli şahsın yakalanmasına yönelik alınan arama kararının ardından evine yapılan baskında 3 bin 200 gram kubar esrar, 2 bin 100 gram skunk maddesi ele geçirildi. Şüphelilerin güvenlik güçlerinden saklamak için klozete döktüğü uyuşturucu maddeleri Jandarma narkotik köpeği Kan buldu. Şüpheli A.K. ile birlikte evde bulunan eşi E.K. çocukları M.K. ve M.K.'de savcının talimatıyla gözaltına alınarak jandarma karakoluna götürüldü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.