Hava Durumu

Bursa'da zincirleme kaza

Kırmızı ışıkta duran yolcu otobüsüne kamyonet çarparken, arkadan gelen bir kamyonun daha karıştığı kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2012 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2012 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da zincirleme kaza

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, kırmızı ışıkta meydana gelen zincirleme kazada faciadan dönüldü.
Edinilen bilgiye göre, Yalova'dan Bursa'ya yolcu götüren özel bir firmaya ait 77 EH 714 plakalı Erkan Kökçe (41) idaresindeki otobüs, Orhangazi'de Yeniköy ışıklı kavşağına geldiğinde kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada aynı istikamette seyreden Hakan Ceylan (38) idaresindeki 50 LA 794 plakalı lastik yüklü kamyonet duramayarak yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Aynı istikamette seyreden Ali Nihat Çakır (56) yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 34 BZL 32 plakalı kamyon da duramayınca kamyonete çarptı.

Kaza yeri savaş alanına dönerken, İstanbul-Bursa yolunda trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. İçinde 40'dan fazla yolcu olan otobüs ile kamyon ve kamyonetin karıştığı kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, 112 ekibi kazanın şokunu atlatamayan bazı yolcuların sağlık durumunu kontrol etti.
Ağır hasar gören otobüsteki yolcular başka bir otobüse bindirilerek yollarına devam etti. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.